Fornøyelig lesning. Raskt tempo og godt skrevet. Føltes som om den kunne ha vært en episode i serien. Martha var jo den av doktorens følgesvenner som jeg hadde mest sans for. Var hyggelig å møte henne igjen. Hvis du er som meg, og synes at det blir lenge mellom episodene, så er denne absolutt å anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for tips, har vært litt skeptisk til disse "media tie-ins" basert på Doktoren & co, syntes noen av de eldre bøkene var bedre. Men denne skal jeg notere meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er mye forskjellig kvalitet på disse, men de jeg har lest av Rayner har vært ganske bra. Leste Sting of the Zygons like etter jul, og den syntes jeg var litt kjedelig. Har mye å si hvem forfatteren er.

Har ikke lest så mange av de gamle, kun noen få som var basert på episoder. Kan du anbefale noen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For øyeblikket har jeg ikke oversikten over hvor Doctor Who-bøkene mine er, mente å huske at jeg likte godt en med dr nr 8, men husker ikke tittelen. Den av Michael Moorcock om dr nr 11 var ikke særlig bra som Doctor Who bok. Det kan jo være fordi boken ble skrevet såpass tidlig før sesong fem i det hele tatt var i boks. Var ikke så mye som minte om Matt Smiths "gale" Doktor:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTor-Arne Jensen