Bokskya er ikke tilfredstillende i det hele tatt syns jeg. Får opp halve sider og slikt. På min galaxy tab bruker jeg Bluefire reader, enkelt og greit å bruke. Veldig fornøyd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var akkurat samme problem som jeg hadde, håpet det var fikset siden jeg prøvde men høres ut som det fremdeles er ett problem. Etter tips fra Brit lastet jeg også ned Bluefire, har ikke lest noe ennå, men det ser bra ut så langt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest snart en halv bok med bluefire. Virker veldig bra. Er også veldig fornøyd med funksjonen "Nattmodus". Den gjør bakgrunnen svart og bokstavene hvite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KTherese