Jeg synes den var intetsigende, hadde liksom ikke noe poeng. Engasjerte meg ikke. Jeg må ha noe å ta tak i liksom og følte det ikke var tilstede her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Enig. Gikk ut med store forventninger da jeg så at den fikk 5 eller 6 i en avis. Men det ble en nedtur. Gav meg ingenting. Klarte å lese meg gjennom hele boka, i ren prinsipp og i håp om en god avslutning. Akk nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med deg. Jeg kom halvveis og gadd rett og slett ikke å lese den ferdig. Historien var temmelig intetsigende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er glad jeg lånte denne på biblioteket da jeg skulle lese den, istedet for å bruke penger på den i en bokhandel...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg Rose-Marie - denne boka er noe av det dårligste jeg har lest. En ansatt i en bokhandel klarte å overtale meg til å kjøpe denne, til tross for min aversjon mot sirkus. Fullstendig intetsigende, og vet ikke om den engang fortjente tern.kast 3 som jeg gav den. Styr unna er mitt råd når det gjelder denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig at man er så forskjellig. Jeg syns den var veldig fasinerende, fra et helt ukjent miljø.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg likte den veldig godt, fine karakterer, selv om den var lettlest, så var det et deilig sted å være :)

Kjersti

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er helt enig! Den slukte meg, og jeg likte den kjempegodt. Tror egentlig det var selve bakteppet - hele konseptet med sirkuset på det slitne 30-tallet - som traff meg mest, heller enn selve historien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

En av mine favorittserier! Har ikke lest Vann til elefantene, bare sett filmen - som jeg trodde skulle ha litt samme stemning som Carnivàle. Blei litt skuffa...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, skulle gjerne sett hvordan det gikk videre! Men var vel dessverre ikke mange nok som så på da den gikk på TV.

Filmen var grei underholdning, og Robert Pattinson er jo aldri helt feil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Veldig enig med deg. Sirkuskonseptet som bakteppe var flott og var nok det som ga historien mest driv. Skikkelig pageturner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig - dette var en av mine beste leseropplevelser fra 2009.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Absolutt enig. Jeg falt veldig for hele historien egentlig og ble kjempe glad når den nå har blitt filmatisert, selv om som alltid var boka bedre enn filmen. Men er arti å lese folks delte meninger her inne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G