Nettopp ankommet fra amazon - nå går jeg i gang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Fortell endelig hva du synes når den tid kommer! Jeg syntes den første boka etter No One Was Witness var bleik og kjedelig. Men kanskje både Lynley og Havers kommer tilbake på sporet igjen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har en mistanke om at Lynley og Harvers er inne paa et blindspor.
"Believing the Lie" er den foerste boken i Elizabeth George's serie om Inspector Lynley som jeg ikke har giddet aa lese ferdig. Historien/plottet var baaade forutsigbart og kjedelig. Boken ble lastet ned paa Kindle'n av gammel vane - siden Elizabeth George tidligere borget for en viss spenning angaaende krimlitteratur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du får ikke helt ta motet fra meg da! Og du er tidlig ute, den er jo blodfersk. Jeg er ellers enig med Marit, hun har vært utskrevet siden "No one as witness" men jeg har så gode minner fra de første bøkene og spesielt forholdet mellom Lynley og Havers, at jeg må følge med. Og jeg tar med noe jeg har kommentert under "This body of death": Følg gjerne denne lenken for kritisk omtale: Book review of Elizabeth George's 'This Body of Death'

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager så mye, det var ikke min intensjon at du skulle miste motet! Jeg ergrer meg over min egen dumskap - at jeg fortsetter å kjøpe bøkene til George til tross for at hun - som dere så riktig skriver - er utskrevet.
Var George "nødt" til å drepe kona til Lynley fordi filmselskapet aldri fant en passende skuespiller til rollen? Bøkene ble ihverfall - for meg - merkbart dårligere etter "No One Was Witness".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Altså, jeg er over halvveis, og dette er langdrygt! Jeg har jo likt hennes feite bøker før, men.....Jeg vil gjerne lese mer om Lynley og om Havers, greit at det er et stort persongalleri, men det er for lite om dem, mye bedre skildret før. Og så er forholdet Lynley - Isabella underlig. Liker ikke henne! Nei, EG må ta seg sammen og gå tilbake til det hun hadde før! Jeg kommer nok til å lese boken ut, men anbefaler den ikke!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare rolig, jeg tåler det nok! Forklaringene om hvorfor Helen måtte dø, at de andre hovedpersonene skulle komme videre med livet sitt - den holdt ikke,og hun som spilte Helen var av det lille jeg så, et surt vesen, helt ubegripelig at Lynley kunne bli så inntatt i henne. Jeg savner virkelig de gode gamle, med det humoristiske fine forholdet mellom Lynley og Havers. Så jeg håper jo hver gang det kommer en ny bok, men det er alltid en masse bipersoner før vi får treffe våre gamle helter igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uff da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R