Believing the lie

av (forfatter).

2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.86 (28 terningkast.)

59 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den 17. romanen om Lynley og Havers.

Omtale fra forlaget

Detective Inspector Lynley is approached by business magnate Bernard Fairclough for a confidential review - not a formal investigation - of the circumstances of his nephew's demise. The coroner's verdict is accidental death. Recovering from the murder of his wife, Lynley has personal reasons for welcoming a spell away from London. He heads to the wild beauty of the Lake District, with Deborah and Simon St James to provide cover for his inquiries. Barbara Havers, back at base, makes her own unique contribution to the case, distracted only by Isabelle's ambitions to improve her Detective Sergeant's appearance. When he comes to know the various members of the extended Fairclough dynasty, Lynley finds many possible motives for murder, and uncovers layers of deceit and betrayal that expose the lies at the heart of the Cumbrian community.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9781444705973

EAN 9781444705973

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted England

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 8 9 7 2 1

Bokomtaler

George skriver godt, men om jeg ikke hadde kjent til forfatterskapet, og fulgt Lynley og Havers siden den spede start, tror jeg faktisk at jeg hadde gitt meg etter ca 1/3 av boken. Såpass uengasjert følte jeg meg i handling, nye karakterer og hva som skjer med "gamle kjente". MEN når det først løsner, så løsner det virkelig. Og etter å ha lest de siste kapitlene gleder jeg meg til å følge Lynley og Havers videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det ersjelden jeg bruker så lang tid på en bok. Det sier vel noe om hvordan boken engasjerte. Stort persongalleri og en meget god vev av de ulike personenes historier er bokens styrke. En svakhet som springer meg i øynene er en av personens handlinger. Deb oppfører seg svært lite troverdig og gjør mye( forutsigbar) skade. En annen innsigelse er mangel på spenning. En krim bør være mer spennende i ytre handling enn denne her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[Elizabeth George sin serie om Lynley og Havers er ikke av den hardbarka typen, men det pleier å være spennende og medrivende å lese. Det var ikke mye spenning i denne romanen, og historien var ikke særlig kriminell heller. En fin historie er det, med et stort persongalleri. Jeg slet litt med å huske hvem som var hvem, og hvem som var gift med hvem, men jeg kom inn i det etterhvert. Det meste av handlingen går med til å bli kjent med familien rundt dødsfallet som boken åpner med. Det fenget rett og slett for lite til at jeg greide å holde oppmerksomheten der den skulle være.

Lynley er bare såvidt med, og noe politietterforskning driver han strengt tatt ikke . Jeg digger Havers og hennes forhold til naboen, men i denne historien driver hun ingen egentlig etterforskning, bare litt snoking, og hun er alt for lite med i handlingen. Ikke før helt mot slutten når alle tråder er samlet, og det hele rundes av, får vi en spennende liten smakebit på fortsettelsen (i neste bok).
Ikke hennes beste dette her, får håpe Just one evil act som kom ut på engelsk i oktober, er litt mer spennende.]1

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Läser den svenska översättningen "En lögn att lita på" i Katarina Ewerlöfs underbara inläsning.
Blandar ihop personerna men den här författaren kan verkligen skriva!!!
Och boken är härligt lång:25 timmar god skönlitteratur.

Tacksam för min glömska för nu kan jag läsa om boken tre år senare. Känner igen de flesta händelser när de händer, men vet inte om dem i förväg. Lättare att hålla isär personerna om inte helt enkelt. Häääärligt lång!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker både tjukke bøker og serien om Lynley og Havers, så her skulle alt ligge til rette for en god leseopplevelse. Slik ble det dessverre ikke, jeg synes denne boka var altfor lang og handlingen ble dratt ut slik at jeg nesten gråt av kjedsomhet. Ja, overdriver litt nå, men tror denne boka hadde blitt mer lesverdig med strammere redigering, det ble veldig mye pjatt. Det skjer nesten ingenting før de siste hundre sidene eller så, og da er jeg så lei at jeg bare vil skynde meg å bli ferdig slik at jeg kan lese noe annet.

Kommer nok til å lese resten av serien også, men jeg håper forfatteren klarer å begrense ordflommen framover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Lest 2013


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "The punishment she deserves" av Elizabeth George
 • "Bare en ond handling" av Elizabeth George
 • "Denne dødens kropp" av Elizabeth George
 • "A banquet of consequences - a inspector Lynley novel" av Elizabeth George
 • "Skriket" av Elmore Leonard
 • "Til faste tider" av Margie Orford
 • "Solefall" av Knut A. Braa
 • "Lovløst land" av Håkan Östlundh
 • "Assistenten - kriminalroman" av Kjell Ola Dahl
 • "Denne dødens kropp 2" av Elizabeth George
 • "Syv løgner" av Elizabeth Kay
Alle bokanbefalinger for dette verket