Historien fengar frå starten, og tek ein med på ei fortejing om en familie som ikkje snakkar saman om det vanskelege, det utrygge og det såraste, om sannheiten. Ein far som ikkje lykkast med å nå måla si, ei mor som er sjalu og utrygg i sine realsjonar, ei dotter som opptrer uaksptabelt etter sterke opplevingar, ei bestemor som mista det dyrebare og som fell tilbake til laster frå yngre dagar,ei ung merksnodig jente på veg ut i livet. Alle er einsame og dei som er borte får meir omtanke enn dei som er att. Ein fortel løgner for å få fred og for å dekke seg. Eg vart fanga av orda og klarte ikkje legge frå meg den triste historien før siste ord var lest.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble også fenget av ordene, historien er det jo så som så med. Men hun (Linn Ullmann) har altså klart å formidle ensomhet på en fantastisk måte. Jeg har aldri lest noe av henne tidligere, men sprang på biblioteket å lånte alt jeg kunne finne av henne. Interessant forfatter!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød