Når du klikker på ei bok og markerer den som "lest", kommer det opp spørsmål om når du leste denne. Legg inn dato, ev. bare måned eller årstall og lagre. Når du siden går inn på din egen profil, finner du nederst til høyre en oversikt over antall bøker lest i det aktuelle året.

(PS. Det er en liten teknisk feil i denne funksjonen - når du har lagret lesedato, kommer det opp en beskjed om at du har lest boka to ganger. Jeg må iallfall redigere og slette den ene av datoene. Dette problemet ble påpekt for lenge siden, og ble visst forsøkt løst, men for meg fungerer det fortsatt ikke uten redigering).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er klar over den der Marit, men tingen er at jeg vil ha en lignende widget paa min blogg. Jeg har proevd med den der, men paa en aller annen maate ser det ut som den gaar i konflikt med jeg leser naa widgeten. Den andre widgeten jeg kunne tenke meg er en som viser hvor mange booker jeg har lest i henhold til mitt maal.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg nok misforstått deg i utgangspunktet. Lykke til videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S