Har lest denne, anbefales kun på dagtid. På et tidspunkt vurderte jeg å ikke lese videre, ubehaget ved å få vite var stort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skulle ønske det kom en fortsettelse jeg, at ting ikke var som det så ut som!!!!!!!Eller det er jeg som ville at boken skulle slutte anderledes.?!!!Noen som har hørt om det kommer nr 2.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det e dessverre ingen planer om en bok nr 2 etter denne:( Det er en helt uavhengig bok....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig med denne nå. Er sååå enig den krypende, uhyggelige stemningen som var der fra begynnelse til slutt. Handlingen bare drev meg avgårde selv om det var ubehagelig å lese. Godt skrevet!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med dere her. Noen ord om stemningen jeg hadde underveis; kald, grått - betong, nakent. Denne stemningen innbakt med spenning :) Anbefales

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo Larsen