Holder på med denne mens jeg venter på Min kamp 1 - men det går ikke akkurat kjempefort. Godt skrevet, men hvorfor tar jeg den ikke fram ved hvert ledig øyeblikk slik noen bøker får meg til å gjøre? Kanskje litt for detaljert på ting som ikke fenger meg? Vet rett og slett ikke. Tror jeg skla lese den ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg kan i alle fall love deg at du tar frem Min kamp, jeg er snart ferdig med bok 3 og jeg gruer meg. Men bok 4 er nok like rundt hjørnet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er jeg nesten ferdig med Min kamp 1, og du har rett! Jeg tar den frem i hvert i ledig øyeblikk. Avbrøt lesingen av Ute av verden da jeg fikk Min kamp, men tror jeg kommer til å ta den fram igjen på et eller annet tidspunkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok 4 kommer 22. februar :-) Jeg venter også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å hekkan det ska ble bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  Frøysaa