Men hvorfor har du gitt den en firer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ga den firer fordi jeg syntes det var deler av boken som var god. Jeg syntes den var 200 sider for lang og innimellom veldig uinteressant, men så var det andre partier igjen som fenget meg. Jeg vaklet mellom terningkast tre og fire, men endte altså på fire under tvil. For meg er terningkast tre en dårlig karakter, og jeg syntes ikke Frihet fortjente å havne i samme kategori med noen få andre bøker jeg også har gitt tre.

Når det er sagt, så tar jeg ikke disse terningskastene så fryktelig høytidelig. Jeg møter meg selv i døra av og til, og hvis jeg ikke klarer å bestemme meg, lar jeg rett og slett være å gi terningkast.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig og skjønner. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviBente NogvaKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth Svee