Jeg er også kjempefornøyd med å lese bøker på Ipaden. Har lastet ned flere norske klassikere gratis, også noen billige bøker. Men må innrømme at jeg ønsker meg et lesebrett med tanke på "utelesning" og når vi reiser på ferie med flere kilo bøker i bagasjen. Skinnet fra skjermen på Ipaden gjør det umulig å lese i solen. Nå blir vel lesebrettene billigere etterhvert også......? Men når vi først snakker om Ipaden.....Den er fantastisk. Bruker omtrent aldri PC,n mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tror jeg er på Pc bare noen minutter ett par ganger i måneden, eneste gang jeg bruker den er når jeg bestiller noe og betaler med kort.

Har vurdert å kjøpe ett rent lesebrett jeg og, men akkurat nå har jeg ikke behov for det. Om du leser mye i sola så skjønner jeg at det kan være greit. I tillegg så er batterilevetiden på lesebrettene mye bedre, noen av de behøver bare å lades 1 gang i måneden tror jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete Aastorp