Fikk iPad for litt over ett halvt år siden og jeg er kjempefornøyd, den er perfekt til mitt bruk. Har lastet ned Kindle som jeg leser engelske bøker i, er veldig fornøyd både med pris og utvalg. iBook bruker jeg for å lese eldre bøker som er gratis, hadde det ikke vært for lett tilgang hadde jeg nok aldri lest disse gamle "klassikerne".

Leser fortsatt norske bøker i papirutgave, hovedgrunnen til det er pris og at jeg ikke syntes bokskya fungerte tilfredstillende da jeg prøvde den. Handler stort sett disse på salg.  Siden batterikapasiteten på ipad ikke er spesielt bra trenger jeg også papirbøker for å lese når padda lader, noe som er hver natt eller annenhver om jeg er forsiktig med bruken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Bokskya er ikke tilfredstillende i det hele tatt syns jeg. Får opp halve sider og slikt. På min galaxy tab bruker jeg Bluefire reader, enkelt og greit å bruke. Veldig fornøyd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var akkurat samme problem som jeg hadde, håpet det var fikset siden jeg prøvde men høres ut som det fremdeles er ett problem. Etter tips fra Brit lastet jeg også ned Bluefire, har ikke lest noe ennå, men det ser bra ut så langt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest snart en halv bok med bluefire. Virker veldig bra. Er også veldig fornøyd med funksjonen "Nattmodus". Den gjør bakgrunnen svart og bokstavene hvite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare som et tips til deg. Jeg har lastet ned nettleseren " Bluefire reader" og det fungerer helt strålende å kjøpe og laste ned norske bøker. Det er gjort på et øyeblikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset, skal helt klart sjekke det ut :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også kjempefornøyd med å lese bøker på Ipaden. Har lastet ned flere norske klassikere gratis, også noen billige bøker. Men må innrømme at jeg ønsker meg et lesebrett med tanke på "utelesning" og når vi reiser på ferie med flere kilo bøker i bagasjen. Skinnet fra skjermen på Ipaden gjør det umulig å lese i solen. Nå blir vel lesebrettene billigere etterhvert også......? Men når vi først snakker om Ipaden.....Den er fantastisk. Bruker omtrent aldri PC,n mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror jeg er på Pc bare noen minutter ett par ganger i måneden, eneste gang jeg bruker den er når jeg bestiller noe og betaler med kort.

Har vurdert å kjøpe ett rent lesebrett jeg og, men akkurat nå har jeg ikke behov for det. Om du leser mye i sola så skjønner jeg at det kan være greit. I tillegg så er batterilevetiden på lesebrettene mye bedre, noen av de behøver bare å lades 1 gang i måneden tror jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete Aastorp