Det hadde vært spennende om noen tok kontakt hvis hun/han trodde at de dro kjensel på en bokelsker. Etterpå tror jeg mange her inne ville synes det var gøy å kunne dele opplevelsen om møtets videreverdigheter.Slik jeg ser det så er nok vi bokelskere litt sjenerte. Mange som ikke har bilde av seg selv ,eller bare en figur eller noe annet.Tror nok det er noen jeg ville kjent igjen av de som er ofte inne. (med bilde)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du er litt for utydelig, Per Kristian. Vet ikke om jeg hadde kjent deg igjen. Kanskje....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm,ja jeg glemte vel å feie for egen dør. Godt innpakket med topplue. Har prøvd flere ganger å legge inn et annet bilde ,men det går ikke. Ellers har jeg hatt en hatt (hehe) og motorsykkel som profilbilde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen av bildene mine ville legge seg inn her. Alle var for store, og jeg vet ikke hvordan jeg komprimerer bilder, så jeg måtte kopiere et bilde jeg hadde liggende ute i et annet nettsamfunn, og så lagre det på nytt før jeg kunne laste det opp.. Pes! Dette burde bokelskere adm gjøre noe med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da foretrekker jeg topplue. Ønsker deg en fin helg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H