For et deilig og befriende svar, Line. Å være avviker slik du selv beskriver det, er en god ting. Det blir helt feil hvis en lar seg rive med av allverdens markedsføring og av andres synspunkter, helt kritikkløst. Mange av oss faller nok lett i den fella. Når det er sagt er Frihet" en bok som falt i smak hos meg, mens "Korrigeringer" av samme forfatter falt meg tungt for brystet. Selv om den også er lovprist her inne, la jeg den fra meg etter noen få kapitler. Godt å kunne bestemme selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er det. Men, det gjør meg vondt å legge fra meg en bok. Synes liksom ikke jeg har gitt den alt før jeg har fullført. Men men.. Det skjer heldigvis svært sjeldent..

Noe av det som er spennende med å være aktiv her inne er å høre alle de ulike tankene rundt bøkene. Takk for at du delte dine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviBente NogvaKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth Svee