Makan til kommers-greie!! Det er mer enn kjent innen psykologien at fokus er viktig. Om en idrettsutøver fokuserer på 1. plass, vinne, mestre osv. og bruker tanken og følelsen på å visualisere seg selv som positiv, en som har lykkes, utløser det mer mental kraft i samme retning. Det samme skjer selvsagt om fokuset er negativ "(typisk meg å ikke få til"!, "dette kommer aldri til å gå bra!" osv. Om boken bare hadde utdypet det temaet på en ordentlig måte! - men nei, her skulle det mystifiseres. Et bevisst Univers blir introdusert, og tidenes konspirasjonsteori gjennom århundrer. Virkelig dårlig. Terningkast 0 fra meg om det var mulig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Godt sagt...helt enig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare ved å lese bok-presentasjonen, tenkte jeg straks at "hemmeligheten" den snakker om er sikkert det å tenke positivt /visualisere at man mestrer. Dette er selvsagt verken en hemmelighet eller noe nytt. Det ville heller ikke overraske meg om boken er preget av en overforenklet oppfatning om at enhver er hundre prosent sin egen lykkes smed.

Du nevner også Louise Hay sin "Du kan helbrede ditt liv". Dette er en bok som jeg oppfatter som virkelig skremmende i sin uvitenskapelighet og bastanthet. Den er dessverre egnet til å "hjernevaske" folk som ikke stiller kritiske spørsmål til den. Jeg anbefaler den ikke for noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tydelig at du har lest en bok som gikk over hodet på deg. Det handler om at man kan få igjennom mye i livet sitt om man velger å tenke og føle postivt - og ikke minst - ser muligheter til at ting kan ordne seg.

En idrettsutøver som tror at han eller hun ikke kan vinne - de vinner aldri! Alle som har overlevd ekstrem-tilfeller sier at de aldri ga opp troen på at det skulle gå bra.

Det er ingen konspirasjonsteori i boken. Tvert imot gir den enhver person makt og mulighet til å sine mål.

Jeg anbefaler at du prøver Louise Hay sin "Du kan helbrede ditt liv". Skjønner du ikke denne heller så kan jeg ikke gjøre mer for deg enn å ønske deg lykke til med ditt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg for min del syntes boka var inspirerende og fin. Og noen blant oss trenger virkelig å få vite at de kan kontrollere sitt eget liv. Det finnes ingen forutbestemt skjebne, men man er herre over sitt eget liv. Livet er ikke noe som skjer en men noe man gjør helt bevisst. HVis man jobber mot et mål i stedet for å være opphengt i frykten for å mislykkes, når man det man har satt seg fore fortere. Tror jeg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er imponert over at du maktet å lese den!! Her ble permen lukket etter kort tid...

Makan til oppgulpet forsøk på å få til en livsstilsbok....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg henger meg bare på kritikerne her, "sludder og vås" som moren min ofte sa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dårlig bok. gadd ikke lese den ferdig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GodemineLisbeth Kingsrud KvistenKnutMKarin BergCecilieBentMaikenSynnøve H HoelKaroline in WonderCassiopeiaDolly DuckHeidiReidun SvensliErlend Rødal VikhagenOlaugBechenRita KathrineellinoronilleBerit RTorill Elisabeth RevheimVidar RingstrømHarald KVannflaskeMarianneÅsmund ÅdnøyLailaTrine S. AustbøStjernekastEmil ChristiansenMalinIna Elisabeth Bøgh VigreJulie Stensethingar hAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsveinmgeTanteMamieKorianderEster SKaroline Røyskatt