Dette er jo en stor klassiker! Jeg husker det gikk en tv-serie basert på boka for mange år siden, tidlig åttitall, kanskje? Boka står i hylla og venter på tur her, etter at jeg fant den på den nå raserte Narvesenbutikken på Continental....(de hadde tidligere et stort utvalg billige klassikere, but no more...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nettopp, derfor er det så rart at det er så lite snakk om den. Husker du om filmatisingen var god? Og vet du om det går an å få fatt i den ennå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker den som god, men jeg var jo bare tenåring da. Det finnes en dvd med Middlemarch å få kjøpt, men jeg er ikke sikker på om det er den samme - kan være en nyere innspilling. Prøvd cdon.com eller platekompaniet.no.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre, :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina