Eksemplarene kan bestilles på nett. Et førsteopplag er bare et førsteopplag, og blir det utsolgt i en fei, trykker de nytt. Pust rolig og kjøp mange bøker. Alle du kjenner fortjener den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er nok ikke bekymret for om jeg får tak i den eller ikke, men det er alikevel trist å konstatere at bind en solgte dårlig og at bind to får dertil dårlig oppfølging fra forlaget. Og jeg tviler sterkt på at det er realistisk at det blir trykket opp noe utover førsteopplaget.
Kristine skriver bl.a dette om det på bloggen sin, Vinterljos:
Det er både ei sorg og ein fridom i å bli ferdig med dette monstrøse prosjektet, og eg må innrømme at eg har hatt nokre tunge dagar etter eg fekk kontrakten frå forlaget som viste svart på kvitt kor låge ambisjonane er for denne boka.
Når eg utpå våren eingong sender frå meg manuset for siste gong, må og skal eg legge fantasyen bak meg, og finne ein måte å overleve som forfattar på. Akkurat no står jo alt ope, eg kan gjere kva eg vil. Eg kan til og med slutte å skrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.