For mannen min og jeg har ferieturene våre alltid startet i bokhandelen på Gardermoen. Har lagt opp til å ha god tid der. Vi har unnet oss "luksusen" å kjøpe ferielektyren der istedet for å ha planlagt bøkene som skal leses på forhånd. Ikke sjelden har vi kommet til kassen med 4-5 utvalgte bøker hver. Mye å drasse på, men dog.....Enig i at utvalget har vært svært godt. Men jeg tror ikke at jeg har reflektert over hvilken bokkjede det har vært. Har bare gått målrettet inn med bøker i blikket. Men uansett håper jeg at opplevelsen ved å gå der lenge å bla og kikke vil bli en like god start på ferien i framtiden, selv om det nå altså blir hos ARK.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vi har visst den samme starten på ferieturene våre, Brit!
Jeg bryr meg ikke noe om de andre butikkene på Gardermoen, så lenge jeg kan få tid til å kikke etter godbiter der hvor det er bøker. Og jeg har det som deg; jeg har egentlig ikke brydd meg noe om hva bokhandelen heter, så lenge jeg finner noe å lese på der.
I tillegg har jeg alltid med et par bøker hjemmefra også, for sikkerhets skyld.
Det blir ingen ferie uten en stabel med bøker å lese på!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var synd. Jeg pleier også alltid å styre rett inn der etter sikkerhetskontrollen, først og fremst for å kikke gjennom den engelske non-fiction-hylla. Oppdager (og kjøper) ofte nye bøker der som jeg ikke nødvendigvis hadde funnet ellers.

Og ja, netthandel er bra når man vet hva man er ute etter, men for generell "browsing" er det ikke det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB