For oss i spredtbygde strøk med begrensa utvalg i lokale bokhandler har bokhandelen på Gardermoen vært en nyttig liten oase. Det blir den sikkert i framtida også, men jeg ble skuffa da jeg denne uka så at Ark har tatt over denne fra Tanum.

En liten kikk tyder på at bokutvalget er blitt mindre enn det var.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Inn der kommer man først etter sikkerhetskontrollen , eller? Ikke for de som " bare" stikker innom.? Mener han som driver denne bokhandelen er en av våre felles bokelskere her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må gjennom sikkerhetskontrollen først, og da er bokhandelen noe av det første du ser (midt imot). Det er bare å strene rett inn......!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tanum har vel fortsatt en filial inne i utenlandsterminalen ? Mindre enn den andre, men veldig konsentrert, og med bra utvalg. Var ihvertfall åpen når jeg dro sydover for vinteren den 3. januar, handlet pocket bøker for hele vinteren der, vakte litt oppsikt når jeg kom med ca 20 stk. til kassen. Fikk nærmest panikk når jeg så den første var stengt for ombygging.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke vært i denne Ark-butikken, men har selv gode erfaringer med denne kjeden. De har både store og små lokaler, og jeg vil tro den er stor der oppe hvor der er mye gjennomfart, og da pleier der å være mye for enhver smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For mannen min og jeg har ferieturene våre alltid startet i bokhandelen på Gardermoen. Har lagt opp til å ha god tid der. Vi har unnet oss "luksusen" å kjøpe ferielektyren der istedet for å ha planlagt bøkene som skal leses på forhånd. Ikke sjelden har vi kommet til kassen med 4-5 utvalgte bøker hver. Mye å drasse på, men dog.....Enig i at utvalget har vært svært godt. Men jeg tror ikke at jeg har reflektert over hvilken bokkjede det har vært. Har bare gått målrettet inn med bøker i blikket. Men uansett håper jeg at opplevelsen ved å gå der lenge å bla og kikke vil bli en like god start på ferien i framtiden, selv om det nå altså blir hos ARK.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi har visst den samme starten på ferieturene våre, Brit!
Jeg bryr meg ikke noe om de andre butikkene på Gardermoen, så lenge jeg kan få tid til å kikke etter godbiter der hvor det er bøker. Og jeg har det som deg; jeg har egentlig ikke brydd meg noe om hva bokhandelen heter, så lenge jeg finner noe å lese på der.
I tillegg har jeg alltid med et par bøker hjemmefra også, for sikkerhets skyld.
Det blir ingen ferie uten en stabel med bøker å lese på!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var synd. Jeg pleier også alltid å styre rett inn der etter sikkerhetskontrollen, først og fremst for å kikke gjennom den engelske non-fiction-hylla. Oppdager (og kjøper) ofte nye bøker der som jeg ikke nødvendigvis hadde funnet ellers.

Og ja, netthandel er bra når man vet hva man er ute etter, men for generell "browsing" er det ikke det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man har da internett - man har jo ubegrenset utvalg der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, internett har vi også i spredtbygde strøk! Det har i mange år blitt benytta til bokinnkjøp, både i innenlandske og utenlandske netthandler. Etter en del bruk av amazon var siste innkjøp i book depository.

Men som Ellen sier, det er noe helt annet å kikke i hyllene i en bokhandel. Jeg er nok litt gammeldags, og regner med at det går en stund før jeg tester lesebrett og e-bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men det er da noe helt annet å gå og titte i en bokhandel!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hovedproblemet i dag når en går i en bokhandel for å finne noe nytt å lese er "hypingen" av noen få bøker. Og at det er de samme som går igjen i alle bokhandlere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Skjønner frustrasjonen. Det blir å håpe at Ark også kan fylle visse funksjoner. De er relativt gode på utenlandske pocket-bestsellere, men det er ikke sikkert at det er en trøst for deg. Hva med www.amazon.co.uk? Dersom du liker å lese på engelsk så er der gode (og, ikke minst, billigere) muligheter :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T