Man har da internett - man har jo ubegrenset utvalg der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Joda, internett har vi også i spredtbygde strøk! Det har i mange år blitt benytta til bokinnkjøp, både i innenlandske og utenlandske netthandler. Etter en del bruk av amazon var siste innkjøp i book depository.

Men som Ellen sier, det er noe helt annet å kikke i hyllene i en bokhandel. Jeg er nok litt gammeldags, og regner med at det går en stund før jeg tester lesebrett og e-bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men det er da noe helt annet å gå og titte i en bokhandel!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hovedproblemet i dag når en går i en bokhandel for å finne noe nytt å lese er "hypingen" av noen få bøker. Og at det er de samme som går igjen i alle bokhandlere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalCathrine PedersenKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete Aastorp