Jeg var nok en blant mange menn som fikk denne boka i julegave i år, men det var en julegave jeg har hygget svært godt med i romjulstiden.

Lars Mytting skriver om ved, alle mulige fakta rundt ved, fra hogging i skauen til kløyving, stabling, brennverdier, tørr ved vs våt ved, peiser og svartovner og mennesker som jobber med ved. Boka er lettlest og full av morsomme fun facts. Liker også at den innholder mange fine bilder. Å brenne ved har mennesket gjort siden tidenes morgen, og det er mer aktuelt i dag enn noen gang i disse klimatider, da det er CO2-nøytralt å brenne ved.

Jeg synes Lars Mytting skriver godt. Boka tar slutt altfor fort. Nå har den fått en erverdig plass ved siden av vedovnen og skal brukes som et oppslagsverk når jeg må oppdatere meg på vedfakta.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig med deg om "Hel ved".
Lars Mytting skriver godt. Han skriver jordnært og realistisk, og jeg setter også pris på hans forrige bøker.
Jeg er blant dem som har egen skog, som hogger, kløyver og bruker mye ved, og vet at denne boka kommer jeg til å sette stor pris på.

Har du lest boka hans fra 2006, "Hestekrefter"?
Den anbefaler jeg på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag