Jeg vet ikke riktig hvilken bok jeg skal ta fram nå. Denne trenger jeg tid til å bearbeide. Går faktisk rundt og tenker og håper at jeg skal få et gjensyn med familien en gang, en absurd tanke. Men jeg tenker videre at det viser noe av bokens kvaliteter. God lesning videre Rose-Marie i denne perlen av en bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Johan Bojers varme og humor kunne kanskje være en traus og god overgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg tror du kan ha rett i det. Har lagt fram "Bare en datter" av Chi An, men den tror jeg blir puttet inn i hylla igjen inntil videre. På din anmodning har jeg nå funnet fram " Vår egen stamme". Tror det blir neste bok ut. Takk for godt tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest han og vet du liker han. Varmen og humoren hans kan ikke bli feil liksom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviBente NogvaKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth Svee