Jeg holder på med denne boka nå. Har ikke kommet så langt foreløpig, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at jeg hadde en perle i hendene! Dette er en av de bøkene man bør få med seg, ja! Og jeg håper at riktig mange - spesielt etter å ha lest din nydelige omtale - finner frem til denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei Rose-Marie...trodde du var ferdig med denne jeg....vi har så vidt begynt "underveis-diskusjonen" i Litterært Forum..ser frem til avslutnings-diskusjonen når de fleste er ferdig med romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke riktig hvilken bok jeg skal ta fram nå. Denne trenger jeg tid til å bearbeide. Går faktisk rundt og tenker og håper at jeg skal få et gjensyn med familien en gang, en absurd tanke. Men jeg tenker videre at det viser noe av bokens kvaliteter. God lesning videre Rose-Marie i denne perlen av en bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Johan Bojers varme og humor kunne kanskje være en traus og god overgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg tror du kan ha rett i det. Har lagt fram "Bare en datter" av Chi An, men den tror jeg blir puttet inn i hylla igjen inntil videre. På din anmodning har jeg nå funnet fram " Vår egen stamme". Tror det blir neste bok ut. Takk for godt tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest han og vet du liker han. Varmen og humoren hans kan ikke bli feil liksom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den står langt oppe på prioritetslisten min! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita Roen