Jeg har kun fått med meg en kortversjon av boka, men har kjøpt alle tre som til sammen utgjør denne fantastiske historien. Kanskje jeg ikke burde mene så mye om verken det ene eller det andre her før jeg har lest fullversjonen. :-) Men så er musikken så fantastisk at denen alene er vel verdt å få med seg. Og så klarer jeg ikke å styre unna en diskusjon som isolert sett kunne være verdt en diskusjon i seg selv - om det er ok at originalhistorien endres i film, teater og musical? ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ja, musikken er utrolig flott. Jeg er en musical-junkie, og så nettopp 10 års jubileums-DVD'en og 25 års jubileums-DVD'en forrige helg. Herlig. Var også så heldig at jeg fikk med meg Trøndelag Teaters oppsetning for noen år siden, også meget imponerende. Drømmen er å se den live i London snart... :)

Jeg leste boka da jeg var liten jente, husker dessverre ikke så mye av den men husker at jeg likte den godt. Så der startet interessen. Og den skal gjenleses nå i år har jeg bestemt meg for, er altfor lenge siden sist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rent lovmessig sett så må det vel bli opp til forfatteren. For verk som er falt i det fri, så er det jo ganske fritt fram å gjøre som man vil, og det mener jeg også er riktig. Men om det blir bra, er jo en annen sak - det hender nok, men det er nok oftere at jeg blir skuffet hvis jeg har lest boka først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL