Høres egentlig ut som et perfekt BIBLIOTEK :-) Bibliotekene skulle sett sånn ut, og alle bibliotekene i norge skulle hatt et universellt lånekort med mulighet for innelvering i annet bibliotek enn man låner fra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nasjonalt lånekort er på full fart inn i norske folkebibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Problemet med et bibliotek er at du må gi tilbake bøkene. Jeg vil helst beholde dem selv, jeg :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kan man?? Så hvis jeg er på ferie et annet sted i landet kan jeg låne bøker på det lokale biblioteket og ev levere de på biblioteket hjemme? Så BRA! Det har jeg ikke fått med meg. Må nesten spørre på biblioteket om jeg har sånn kort også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nå har jeg sjekka litt på nettet. Man kan få noe som heter Nasjonalt lånekort, som fungerer som du beskrev, mens vanlige lånekort gjelder for biblioteket man får dem fra.. da skal jeg skaffe meg nasjonalt lånekort :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

rubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine Pedersen