Jeg synes boka var ganske god. Den første oss rett i sinnet til den psykisk syke kvinnen. Jeg syntes også at måtte være såpass lang for å få med det nødvendigste. Jeg har gitt denne boken terningkast 5 jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også gitt denne boka 5. Jeg bestemte meg for å lese den når vi skulle ha bokprosjekt i norsken, og angrer ikke. JEg synes kanskje boka var litt tung å lese slik jeg gjorde (Jeg leste de 300 siste sidene i løpet av noen timer), for meg var dette en bok som krevde tid. JEg følte jeg måtte fordøye boka på en helt annen måte enn de fleste andre bøker jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T