Jeg har vel ikke all verdens til overs for kombinasjonen roman/tegneserie, så jeg har hoppet over det meste av den slags. På den annen side, denne hybriden av to kunstarter er så vidt jeg vet oftest barne- og ungdomsbøker - og interessen hos kidsa for denne typen litteratur er så vidt jeg vet meget høy. Så da så. Og når en såpass interessant tegneserietegner som Sigbjørn Lilleeng er en av de to bidragsytere, da MÅ jeg lese.

Og jeg ble ikke skuffet! Dette er både spennende og oppdatert ungdomsunderholdning som treffer meg som voksen også. OK, så er det kanskje litt vel typisk å gjøre hovedpersonen til misstilpasset tagger, men det er da pokker meg utførelsen det kommer an på. Og den er strålende - kombinasjonen av Naas noiraktige fortellerstil og Lilleengs imponerende tegninger og ikke minst den fabelaktige måten han presenterer actionsekvenser på treffer denne leseren med et pang.

Koste meg skikkelig - og er spent på oppfølgeren (ja, dette er selvsagt første bok i en serie...).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IngridIngunn ØvrebøBjarte EliassenlenalillesundkntschjrldMonica CarlsenKjartanCtinaIris ElisaSimen "Boktimmy" IngemundsenDaffy EnglundKnut SimonsenAudhildMarit HøvdemoiraTorill Elisabeth RevheimTine SundalLama Diehl-DahlPangLeserAnn ChristinAjiniakraAtmanMarit HåverstadLisbeth Kingsrud KvistenAmanda AAnniken LOleLailaHarald KGro-Anette SlettebøPia Lise SelnesEirin EftevandIngunn SElin SkjerengTone SundlandRufsetufsaAstrid PedersenTatiana WesserlingTonesen81Vivian M.