Nydelig, bare så alt for kort. Nettopp som dessert på gourmetrestaurant, så lite at du bare vil ha MER!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Siden vi er inne på Roy Jacobsen vil jeg tipse deg om denne boka.
Kan ikke se at du har den i samlingen din utfra bøkene du har lagt inn her. Siden du er ny her har du sikkert flere du skal legge inn.
Velkommen til deg her på bokelskere, det er unikt sted for de som liker å lese, samtidig kan du få mange gode boktips.
Tittelen, "Det nye vannet" høres litt kjedelig ut men det er ikke boka etter min smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden vi er inne på Roy Jacobsens forfatterskap, vil jeg påstå at alle bøkene hans er lesverdige, både en og to og flere ganger!

Nå måtte jeg finne fram "Det nye vannet" igjen, siden du nevnte denne boka, for det er så aldeles for lenge siden jeg leste den... Det er ei tynn, lita bok, men innholdet er stort. Og bygdetullingen Jon i det lille øysamfunnet blir i denne boka våre øyne og ører og vår oppfattelse av alt som skjer, av menneskene og samfunnet rundt ham.
Genialt fortalt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden du likte "Vidunderbarn " så godt, vil jeg anbefale deg at du leser "Seierherrene". Den boka er mye tykkere enn denne, og etter min mening en av de beste (kanskje den aller beste?) Roy Jacobsen har skrevet.

Du kan lese litt om hva noen av oss mener om boka her:
Seierherrene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

og takk for tips! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste Seierherrene da den kom ut, men mulig på tide å les igjen? Leser sjelden bøker to ganger, men tror jeg skal gjøre det her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen takk alle sammen. Dette er et vidunderlig sted for meg. Leselysten blir virkelig trigget. Har lagt til "Det nye vannet" og "Frost" på ønsker meg. Og Seierherrene skal jeg høre på lysbok. Går timeslange turer og hører endel på lydbok da. Perfekt, en blir ikke distrahert, selv om det ikke er det samme som å lese da. Blanding. Har fått lagt til endel nye bøker, men skriver kun kommentar på de jeg har lest nylig / husker meget godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina