Ja - nettopp, "Ex Libris" er den ene av de to bøkene til Ann Fadiman som førte til at jeg oppdaget essayene til Charles Lamb (lenker i mitt innlegg under). Essays om bøker er i det hele tatt en subsjanger som har gjort meg nysgjerrig på mye forskjellig av bøker og forfattere! Jeg har en egen hylle kalt "Bøker om bøker", og når du også (som jeg) likte "Ex Libris", Lilja Maria, så vil jeg tro at Howards End is on the Landing også må være noe for deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for tipset, har allerede ført den opp på ønskelisten min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig at tipset slo an - og du vet at Ann Fadiman har kommet med TO slike litteraturessaysbøker? Har begge - liker du den ene, så liker du den andre også: At Large and at Small, jeg ga den også toppscore i fjor....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.