Jeg har denne novellesamlingen, men ingen av de novellene du og Natalie Normann nevner står der. Skuffende. Min utgave er riktignok i fra 1980.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her tror jeg det må foreligge en liten misforståelse. "Bestefar er en stokk" er ikke med i novellesamlingen Natt og dag. Derimot står den i bokklubbens samling Norske mesternoveller, som ble gitt ut i 2004.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min utgave er også fra 1980 (Den norske bokklubben), og inneholder heller ikke "Av en født forbryters dagbok" (også kalt Bestefar er en stokk), men her er flere andre svært gode noveller, synes jeg, for eksempel "Kaprifolium" og "Victoria Regia".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine Olsrødritaoline