Jørgen: Du får et fantastisk 2012. Når Årets Mann skal kåres, sånn borti desember, da er det du som står der og skinner, for du har hatt et spinnvilt år med vår engstelige franskmann. Gratulerer med det friskeste forsettet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

...og i flere etterfølgende år. Dette med Proust ser jeg tar sin tid...man bare fortsetter og fortsetter. Lurer på om noen så den to-delte TV-fimen som nylig gikk på fransk TV5? - Tore nevner "engstelig", og det kom i hvert fall frem i filmen...ellers sitter jeg med nokså ambivalente følelser til den filmatiseringen. - (Blogget noen tanker her) Jeg skal se filmen fra 1999 også, og sammenligne litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for det, Tore. Kjenner allerede nå, 5. januar, at dette er et av de beste forsettene jeg har hatt på mange år :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita Roen