Jeg har alle bøkene ulest i hylla. Det er litt for mye for meg å lese ca 10 sider pr dag. Jeg ønsker å lese annen litteratur også i tillegg.
Det er det med tiden da vet du, skal liksom drive på noe mer enn bare lesing.
Jeg må i allefall gjøre meg ferdig med samlesingen av Don Quijote, samleser også Charles Dickens og har bøker som jeg må få lest.
Jeg ligger litt på vent, men er absolutt interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da er det tid for å ta frem Proust igjen. Dagens KK hadde en lang artikkel - det er jo jubileum: 100 år siden første bind av "På sporet" kom ut. Mitt lille Proust prosjekt blir nok livslangt - det er stadig mye stoff å finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres ut som om du har mange prosjekter på gang, da, men definitivt også noe å glede deg til med de som står i hylla :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69RisRosOgKlagingBjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne M