Stalker er et mesterverk av en film, som jeg elsker. Men dessverre vanskelig og tung for de fleste, og mange vil nok slite med å fullføre filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har kjøpt denne filmen, men ikke funnet en passende anledning til å se den enda. Skjønner at jeg bør fremskynde dett! ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så lenge du er forberedt på at den er svært lang, og med minimal dialog. ;)

Som sagt, jeg elsker filmen - jeg synes den var kjempefascinerende, og flott fotografert. Men da jeg så den i studietida, sammen med filmklassen min (kun bestående av filmnerder), hadde en stor del av klassen sovnet eller godt hjem innen filmen var ferdig. Så det er ikke allemannskost.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har vore borti ganske mange sublime filmar som har vore langt tyngre å «komme inn i» enn Stalker, men desse tinga har veldig mykje med setting og eiga sinnsstemning å gjere. DVD fungerte fint for meg med denne filmen, men kino/filmklubb er alltid best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergThomas Heie H.Harald KIngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKirsten LundKaramasov11PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsenTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne Lise