Langkjedelig? Mener du langdryg?

Jeg ser hva du mener, men hvis du har lest nøye vet du jo hvorfor handlingen går så sakte. Det var ikke meningen at de skulle klare oppdraget deres på et par uker. Og i så fall ville boka blitt veldig kort, og ikke en verdig avslutningen på serien. Mener nå jeg. Jeg likte boka like godt som de andre, og enda bedre etter at jeg hadde lest den for andre gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kanskje jeg skal prøve å lese den en gang til, men på norsk denne gangen. Leste den på engelsk første gang. Kanskje jeg ikke fikk med meg handlingen helt da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T