Ja til diskusjonstråd for Sofies verden. Kanskje jeg også klarer å fullføre da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hva med oppstart midt i januar, så har vi litt tid på å forberede oss? Jeg for min del må hjem og hente boka, he he, pendler, vettu;-D Skal ikke hjem før 13. jan...

Tror det kan være nyttig å gå igjennom enkelte filosofiske synspunkter så de blir mindre tunge... Interessant også!! Alle er velkomne!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tommelen opp! Jeg kaster meg med når den tid kommer. Jeg prøvde meg på denne boka for maaange år siden, da ga jeg den opp. Støtter Ann Helen som sier at en kanskje klarer å fullføre om en har et diskusjonsråd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, bli med og prøv du og.. Husker Jostein Gaarder sa selv i den boka at dumme spørsmål fins ikke, så la oss legge ei liberal linje... Skrive hva som helst man måtte tenke underveis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint, da satser vi på oppstart midt i januar. Påtar du deg å starte tråden? : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan jeg godt! Se etter den innen en ukes tid;-D Har sett at Dickens-tråder har gått i den øverste kategorien for tråder her, så jeg tar den der..

Selv starter jeg å lese fredag den 13., når jeg får hentet boka.. Kan det være en ide å dele den inn kapittelvis?? Den er jo nokså murstein.. Og mye i hvert kapittel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, da skal jeg se etter den der.

Ja absolutt kapittelvis, ellers synes ivhertfall jeg at det blir uoverkommelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

jeg er med. Det er lenge siden jeg leste Sofies verden. Er veldig glad i Jostein Gaarders bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også... Jeg har virkelig begynt å glede meg nå;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Geir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleTove Obrestad Wøien