Har dere en plan på hva som skal leses i det nye året, eller tar dere det bare som det kommer?

Noen har sikkert et par bøker de ønsker å få lest. Andre har kanskje en full liste. Jeg er en listeperson, så hvert nyttår så lager jeg en liste på rundt 30 bøker jeg vil lese i løpet av året, men etter en sjekk på lista for 2011 så ser jeg at det ikke gikk helt etter planen, men likevel har jeg lagd en liste for det nye året. Alltid lov å håpe ;p

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 83 svar.

Må lesa det som lesegruppa mi har på programmet. cecilie Engers Kammerpiken står for tur no. Og så er det på tide å lesa noko avStig Sæterbakken, tenkjer eg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen av bøkene jeg skal lese: -Bok 2 og 3 i The hunger games-serien - Eit halvt liv av Alfred Fidjestøl (biografi om Per Sivle) -The Help av Kathryn Stockett -The book thief av Markus Zusak -Miss Peregrine's Home for peculiar children av Ransom Riggs -Before I go to sleep av S.J.Watson -Water for elephants av Sara Gruen -Et par bøker av Stephen King og Dean Koontz -Gjenferd av Jo Nesbø

Så får vi se om det går etter planen=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg til å lese det som dukker opp, det er morsomt å ikke vite hva neste bok bringer. Men Arto Paasilinnas neste bok "Volomari Volotinens første kone og andre gamle ting" står utansett på tapetet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, den som visste det! Utenom å lese ferdig biografien om Kong Haakon og Dronning Maud, skrevet av Tor Bomann- Larsen, har jeg ikke planlagt hva jeg skal lese. Liker egentlig best å plukke ut neste bok når jeg skal begynne på den, og da kan det være mye rart som spiller inn for hvilken bok jeg ender opp med.

Det eneste jeg vet nå, er at det blir noen romaner mens jeg venter på den siste boken om Haakon og Maud. Utrolig bra biografier skrevet av en eminent forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikke noe mer spesifikt enn at jeg planlegger å lese mye mer enn jeg helt sikkert får tid/anledning til å lese...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har aldri operert med noen leseplan, og har tatt det mer som det kommer. Dette året har jeg imidlertid et forsett om at andelen krim skal bli litt lavere til fordel for annen skjønnlitteratur. Etter at jeg ble medlem på dette forumet har jeg dessuten fått et bedre verktøy for å huske hvilke bøker jeg har tenkt å lese, samt å få tips til bøker jeg ikke har tenkt på selv. Derfor har jeg tenkt å gå gjennom "skal lese"-lista mi, samt muligens gjøre noen tilføyelser til denne etterhvert. De første jeg skal gyve løs på (igjen) er

Boktyven

Saman er ein mindre aleine

Seierherrene

(tror jeg) og så får vi ta det som det kommer deretter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skal vi se, vel, alle bøkene i "Skal lese" står i hylla og venter, så jeg hadde tenkt å være flink pike og få lest de før jeg hamstrer flere. Unntatt et par på mammutsalget, (har et gavekort), og kaaanskje et par jeg samler på. Men ellers, selvkontroll! Men vi får se hvordan det går ved siden av skole. Det fins litt av hvert i "Skal lese"-kategorien, så det burde holde en god stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skal lese Saras nøkkel og Reisen hjem. Har egenlig ei lang lise med bøker på vent,så jeg skal nok komme i mål:-))).Blir nok noe krim også,Den siste til Liza Marklund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Saras nøkkel og Reisen hjem er flotte bøker, gled deg. Jeg digger Liza Marklund og gleder meg til å lese den siste;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har 98 bøker på min ønskeliste. Dersom noen spurte hvilke det var, ville jeg blitt svar skyldig. Det eneste jeg vet vedrørende lesing så er neste bok ut; På den andre siden av stillheten. Hvilke som kommer etterpå vil tiden vise. Her går det på hvilket humør jeg er i. Da blir mer elle melle deg fortelle hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er listen min for 2012.

Laget en tilsvarende liste for 2011 og syntes det gjorde valget litt lettere når ny bok skulle påbegynnes. Har altfor mange uleste bøker i bokhyllen slik at det å først velge ut et tredevetalls bøker for året begrenser mulighetene.

Prøver å lese litt forskjellig; noen klassikere, noe helt nytt, noe norsk, noe krim osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mykje kjekt her, nr 2 og 7; 19 og 22 er blant mine favorittar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sjekker alltid om "mine forfattere" kommer ut med noe nytt, de leser jeg alltid. Ellers så har jeg en lang ønsker å lese bøker som jeg sluker på min vei :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir nok mye Sør-Amerikansk litteratur på meg i år. Er utvekslingsstudent i Argentina, så synes det er interessant å lese litteratur både fra Argentina og Sør-Amerika generelt, da det sier mye om samfunnet jeg lever i her. Er også supert for å forbedre spansken min!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, så gøy! Jeg drar til Argentina om to uker for å studere spansk og spanskamerikansk litteratur i 3 måneder. Har du lest noen argentinske forfattere enda?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så gøy! Hvilken del av Argentina skal du til? Har fått lest noe Argentinsk, ja, tok litt tid å bli god nok i spansk til å kunne lese gode argentinsk forfattere på spansk, men nå går det ganske greit. Spesielt "El túnel" av Ernesto Sábato likte jeg veldig godt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil forresten anbefale deg å skaffe boken "Che Boludo". Argentinsk slangordbok som garantert kommer til å gjøre det enklere å forstå argentinerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ankommet Buenos Aires i dag, det er også her jeg skal bo! Utrolig varmt for en som kommer rett fra Gudbrandsdalsvinter. Takk for tipsene! Spesielt sistnevnte, slang er gøy og viktig! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var en snartur innom Buenos Aires, y me encantó! Du kommer til å få det supert der, det er en utrolig by!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så spennende. Lykke til videre med reisen, du kommer sikkert til å lære mye der nede. Ha et fint leseår også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :) Ja, lærer masse, og opplever utrolig mye! Godt leseår til deg og! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er noen bøker jeg planlegger å lese i 2012. Blant annet "I morgen skal vi sitte i solen", "Lyden av noen som dør" og "Kinamann" av Brynjulf Jung Tjønn. Ellers tar jeg det som det kommer. ;) Et godt leseår håper jeg at det blir!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, det er ikke enkelt med lister for i dag økte den igjen med 2 bøker. Gravdahl hadde salg i dag, og som en hver bokelsker bare klødde det i fingra. Så da ente jeg opp med å kjøpe 2 nye bøker,"En slags fred" og "Det søte i bunnen av kaken," som jeg begge har siklet etter å lese lenge. Planlegging virker inne imellom så nytteløst når det kommer til noe man elsker å holde på med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme plan som i år... Jeg tar det som det kommer:) Det eneste er at jeg skal klare å lese enda flere bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her, jeg tar det som faller meg inn i det øyeblikket jeg skal velge en ny bok å lese :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har samme planen som jeg hadde i år - ett "tema" per måned. Fantasy i januar, norsk litteratur i februar, nobelprisvinnere i mars osv. Det fungerte helt fint fram til juni, men da hadde jeg stresset noe voldsomt og allerede lest over 100 bøker, så da ble jeg lei og orket ikke å lese på flere måneder. Så i år skal jeg ta det med ro... :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ha egentlig veldig mange bøker jeg har tenkt til å lese i 2012.. men om jeg får lest alle er en annen sak. Camilla Lackberg, Liza Marklund, Lucinda Riley og mange mange flere.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ingen liste, men massevis av uleste bøker hjemme...Bl.a.årets norske krim, Frobenius, MinKamp6, Cecilie Skogs Antarktis, Barnas bok, Øya i havet (Allende), m.fl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har for mange gode bøker i hylla, og jeg greier simpelthen ikke velge. Vurderer å rulle sammen 30-50 tombolalodd med boktitler i og putte dem i et glass i bokhylla. Og hver gang jeg er ferdig med en bok så trekker jeg en ny lapp. Da slipper jeg å gå rundt å bruke energi på å gå rundt å tenke på hva jeg skal velge neste gang jeg ikke greier å velge.

Vurderer også å lage røde lapper for jul, gul for påske (krim), grønn for interessanne fagbøker og hvit for all skjønnlitteratur. Da kan jeg i tillegg velge sjanger uten å vite hvilken bok. Og ønsker jeg å la valget bli tilfeldig så trekker jeg med lukkede øyne :)

Jeg har alltid ønsket meg et "snurr lykkehjul" her inne. En link link/knapp man kan trykke på som velger ut en tilfeldig bok fra "skal lese" i bokhylla mi. Det hadde vært genialt for alle oss med beslutningsvegring :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trur at et "snurr lykkehjulet" alternativ her inne ville vært briliant! Prøvde selv en gang å lage "lodd" med alle "skal lese" bøker, jeg la de i en bolle og trakk. Men uansett hva jeg trakk så følte jeg ikke for de bøkene akkurat da, så jeg ga opp det projektet. Så isteden velger jeg heller bare den første boka som "lyser opp mot meg." Men likevel må jeg også ha en liste over de bøkene jeg føler jeg burde lese i løpet av året.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hemmeligheten er kanskje å plukke ut de du brenner mest for i øyeblikket men ikke klarer å velge imellom ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet dreier seg om både lyst og plikt, hvorfor ikke bøkene også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den skjønte jeg ikke... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet består av både plusser og minuser, det samme som vi finner i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg støtter "snurr lykkehjul"-knappen din! Hadde vært genialt for oss som ikke alltid klarer å velge selv :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi får starte en underskriftskampanje! hehe :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen liste på meg, men jeg har ført lister over bøker jeg har lest i mange år. Imidlertid har jeg ikke fått lagt inn alle her... Det har jeg som mål...

Ellers skal jeg nok bare forsyne meg av "ulest"-hylla og lese noe om igjen. Merker jeg har blitt mer motivert til å lese etter at jeg ble med her, det er rett og slett inspirerende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her går det mest på hva man vil lese akkurat der og da.. Men satser på å få krympet min private haug med bøker som ligger dette året som kommer, i stede for å komme hjem med nye bøker titt og ofte :) Ellers blir biblioteket brukt flittg her. Kan tilbringe masse tid og bare rote i hyllende der, så man vet aldri hva man kommer hjem med. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ingen lister som må følges, men satser på Wingrove's Chung Kuo-serie. Blir vel også noe le Carré i påvente av en forhåndsbestilt utgave av "Tinker, Tailor, Soldier, Spy".

Ellers burde jeg vel børste støvet av de bøkene jeg startet på, men aldri fullførte i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har mange bøker på vent, men ingen liste over hva som MÅ leses i året som kommer. Én tittel er klar i alle fall, og det er Tolkiens Hobbiten - et "must" siden filmen kommer på kino i desember 2012 (gleder meg vilt)!! Leste den for mange år siden, så nå er det på tide med et gjensyn.

Ellers skal jeg finne tid til å få lest Morgen i Jenin, Jørgen Brekkes nye bok, Vi må snakke om Kevin - og mange, mange flere :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg også... Det er tjue år siden sist. Da var jeg 12 og brukte fem måneder på den - jeg måtte revurdere hele min oppfatning av livet... Den gjorde mye for meg den gangen.

Hva med å starte en diskusjonstråd for den, så holder vi hverandre i gang?? Det ville jo være en interessant bok å debattere. Lesesirkel noe for deg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja til diskusjonstråd for Sofies verden. Kanskje jeg også klarer å fullføre da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med oppstart midt i januar, så har vi litt tid på å forberede oss? Jeg for min del må hjem og hente boka, he he, pendler, vettu;-D Skal ikke hjem før 13. jan...

Tror det kan være nyttig å gå igjennom enkelte filosofiske synspunkter så de blir mindre tunge... Interessant også!! Alle er velkomne!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tommelen opp! Jeg kaster meg med når den tid kommer. Jeg prøvde meg på denne boka for maaange år siden, da ga jeg den opp. Støtter Ann Helen som sier at en kanskje klarer å fullføre om en har et diskusjonsråd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, bli med og prøv du og.. Husker Jostein Gaarder sa selv i den boka at dumme spørsmål fins ikke, så la oss legge ei liberal linje... Skrive hva som helst man måtte tenke underveis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint, da satser vi på oppstart midt i januar. Påtar du deg å starte tråden? : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan jeg godt! Se etter den innen en ukes tid;-D Har sett at Dickens-tråder har gått i den øverste kategorien for tråder her, så jeg tar den der..

Selv starter jeg å lese fredag den 13., når jeg får hentet boka.. Kan det være en ide å dele den inn kapittelvis?? Den er jo nokså murstein.. Og mye i hvert kapittel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, da skal jeg se etter den der.

Ja absolutt kapittelvis, ellers synes ivhertfall jeg at det blir uoverkommelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

jeg er med. Det er lenge siden jeg leste Sofies verden. Er veldig glad i Jostein Gaarders bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også... Jeg har virkelig begynt å glede meg nå;-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste lokalavisen nu idag, og der stod det omtale av Merete Lindstrøm sin siste bok Dager i stillhetens historie. (Dette er en helt ukjent forfatter for meg.) Boka er nominert til Nordisk råds literaturpris, og omtalen fikk meg til å notere meg denne.
Handling - kort: Går visst egentlig på kommunikasjon. Eldre ektepar, noe tause. De oppdager at det er masse usagt som har ødelagt mye for dem.
Ellers står Linda Olson, Karin Alvteige, Håkan Nesser - og mange flere - på leselista..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff ja.. jeg er en mester i lister.. Både elsker og hater dem xD

Har noen planer om mange av bøkene jeg skal lese i 2012. Blandt annet fikk jeg kjøpt meg mange engelske ungdomsbøker som har vært mye omtalt i 2011. :) Men tilgjengjeld ikke fått dem lest. Så det må jeg :)

Pluss jeg har planer om og få lest litt av de mere faglitteratur bøkene jeg har liggende :) Og self. alle de bøkene jeg har fått for og anmelde :) Har pt. 5 stk. liggende tror jeg :)

Så masse vis av planer :P Drømmer også om og lese noen av yndlingsseriene mine igjen :) Så som Twilight, Sorte Dolks Brorskap og Gyldne Kompass.. osv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

1.Paul Auster 2.Julia Hastrup 3Louisa Young 4Susan Abulhava 5Mads Gilbert og Erik Fosse 6Ida Jessen 7Jon Kalman Stefansson 8.Calm Toibin 9Katryn Stockett 10Jørn Lier Horst 11Lori Lansens 12Tatiana Rosnay 13Henning Mankell 14Maria Ameli 15Tove Nilsen 16Jean M. Auel 17Anne Fortier 18Arne Dahl 19Mo Hayder 20Arne Svingen. Dette er noen av de forfatterene jeg kommer til å lese neste år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske sikker på at det blir en god del svensk:
Torgny Lindgren
Kerstin Ekman
Per Olov Enquist
Håkan Nesser
Göran Tunström, men også
James Lee Burke og Sarah Waters mm

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dylan Thomas, T. S. Eliot, Emily Dickinson, Sylvia Plath, Charles Baudelaire, Dorothy Parker, Allen Ginsberg...

Leselysten min har uteblitt en stund nå, så den skal vekkes til live igjen med lyrikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har altfor mange burde-temaer i livet mitt fra før, så når det gjelder bøker, leser jeg akkurat hva jeg har lyst til! :) Jeg føler gudskjelov ikke at jeg "bør" lese noe som helst....lesingen er et totalt fristed, ingen ting å leve opp til, imponere andre med, oppnå - bare lese totalt etter innfallsmetoden :)

Med et lite forbehold da- som andre her har nevnt også - av økonomi- og plasshensyn BURDE jeg lese det jeg alt har i hylla. Der står uleste bøker på rekke og rad: en språkbok, Jeffrey Archer-noveller, Yacobian-bygningen, to Ann Cleeves, Hunger games-trilogien, Åndebrettet av Egeland, Middlemarch, Folletts Fall of giants, Mitt sydhavsrike av Arthur Grimble, The state of Africa, Palins Sahara, One Day, en av Jane Green, The Bell Jar, Alberte-trilogien, The Silent People om hungersnød i Irland, Brysons A short history of almost everything, Salvadorena, Herrmanns Dronning-trilogi, Sophie Kinsella, Frid Ingulstads selvbiografi, en av Tracey Chevalier om en dame som fant fossiler (nevnt i boka av Bryson) og The Thin Man av Dashiell Hammett. Og en del flere...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har en lang skal lese liste, men disse er første pri i 2012:

  • Og bakom synger skogene triologien til Trygve Gulbranssen
  • Room av Emma Donoghue
  • Orkideens hemmelighet av Lucinda Rile
  • Paganinikontrakten av Lars Kepler

Så gjenstår det å se hvor langt en kommer med disse planene... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste "Room" for noen mnd. siden - en meget spennende bok! Paganinikontrakten er jeg på slutten av og kan si at det er en av de beste krimbøkene jeg har lest.
Trilogien til Gulbranssen leste jeg for fryktelig lenge siden, men kan godt huske den som et trivelig minne. Jeg vil si du har gjort noen gode valg her!
vgh Berty

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har bestemt meg for ( ihvertfall prøve) å utvise litt disiplin i forhold til "skal lese" listen min som rommer 46 fantastiske bøker. Her er noen smakebiter: * Tapte døtre, Så lang en reise, Villa Europa, Sjette avdeling, Min kamp 6, Ved elven Massacre, Engelen på det sjuende trinn.

Forfatterne er i riktig rekkefølge: Xinran, R.Mistry, K.Bjørnstad, A.Tsjekov, Knausgård, E.Danticort, F.Mc Court

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en stund siden leste jeg igjennom innlegg jeg selv har skrevet her på bokelskere. Det var ganske gøy, for der hadde jeg skrevet en del om leseplaner. Og nå, to år etter, er en del av de bøkene fortsatt ikke lest. Så jeg er ikke sikker på om de leseplanene har så mye for seg for min del. Men jeg har da tenkt å lage en liten liste uansett. Gjennomføringen får ikke være så viktig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå har jeg bestemt meg for å prøve å lese 70 bøker, noen klassikere. Og 5 utvalgte fra den uendelige boktipslista. Det ble En dåre fri av Beate Grimsrud, Forrådt av Amalie Skram, La den rette komme inn av John Ajvide Lindqvist, Anna Karenina av Lev Tolstoj og The Eye of the World av Robert Jordan. I tillegg skal jeg lese en del latinamerikansk litteratur, men det er fordi jeg skal studere spansk i Argentina, så det er jo egentlig pliktlesning, så jeg setter det ikke opp som et lesemål. Så får man se hvordan det går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har i grunnen de samme erfaringene som deg: jo mer jeg planlegger på lesefronten, jo mindre blir det av ... Litt forstemmende, men dog ...

Det jeg imidlertid vet er at jeg har sånn ca. 300 eide, uleste bøker, og at jeg akter å gjøre et solid jafs inn i denne bunken, samtidig som jeg i det minste skal gjøre et forsøk på å begrense nyinnkjøp. For her er det gjerne slik at prinsippet om "sist inn, først ut", altså lystprinsippet, er det som følges. Det burde jo selvsagt ha vært slik at de bøkene som har ventet lengst, leses først ...

Uansett - noen planer har jeg, og her er de:

  • Lese hele Hamsuns August-triologi (jammen på tide!)

  • "Uro" av Skårderud

  • Tre-fire bøker av Mario Vargas Llosa

  • Min kamp 6 av Karl Ove Knausgård

  • Et lite knippe av bøker om qi gong og tai chi

  • En liten stabel med bøker om Afrika av Tomm Kristiansen

  • Pluss en rekke mursteiner som har blitt liggende litt for lenge - som "Magikeren", "Shantaram", "Mandarinene" osv.

Jeg blir nok ikke fri for lesestoff i 2012 heller! ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ånei, lesestoff skal det ihvertfall ikke mangle!

Jeg hadde samme plan som deg i fjor, lese bøker jeg har, isteden for å kjøpe nye. Evt. låne på biblioteket. Det gikk visst litt dårlig. Har til nå i år kjøpt 36 bøker tror jeg. Bare to til fullpris riktig nok. Prøver igjen i 2012!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Desse bøkene skal vere mellom dei første eg skal lese i 2012

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at denne - Skodronningen av Anna Davis - er listet opp 2 ganger? Er det en serie?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm...var litt uvøren der, ser eg...det finst nok berre ei, iallfall hos meg...har no sletta den utgåva eg ikkje har. Takk for hjelpa!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg har ikke noen liste, men regner med å lese 30-40 bøker, mest nyheter. Har også tenkt å lese mer av Oksanen, Beate Grimsrud og Murakami, som jeg har blitt kjent med i år. Samt de siste til Linn Ullman, Renberg og Erlend Loe. Og "Ta vare på mamma". Mye å glede seg til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt spørsmål. Jeg klarer aldri å holde en slik plan mer enn en eller to bøker frem i tid. Holder på med Min Kamp 6 nå, etter den kan det kanskje se ut slik:

  • Jødehat av Trond Berg Eriksen
  • Mørketid av Chelsea Cain
  • På Loffen av Thor Gotaas
  • Tsarens Kurer av Jules Verne
  • Svik og Gråsoner av Tore Prøyser
  • Noe av Bjørneboe
  • Innsirkling 2 av Carl Frode Tiller
  • Frihet av Jonathan Frantzen

Men jeg kan garantere at jeg kjøper noe, eller finner noe i bokhylla som roter til denne "planen".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg er ingen listeperson, så her blir bøker lest etter innfall. Ofte ser eg bøker eg kunne tenke meg å lese, men som oftast gløymer eg å notere ned namn og forfattar, så då er eg like langt når eg står på biblioteket eller i bokhandelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse bøkene har jeg tenkt å lese i 2012, pluss forhåpentligvis noen av disse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det dårlig med planer om akkurat hva jeg skal lese, men forhåpentligvis så klarer jeg å holde meg til de bøkene jeg allerede eier istedet for å kjøpe ennå flere.

Fortsetter selvfølgelig med Dickens så der har jeg jo egentlig en god liste å begynne med når jeg tenker meg om :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har en fin liten liste på nyheter, som vil komme ut i 2012. De blir lest så fort jeg får de. Jeg har også en To-read bunke på nattbordet. Den er skyhøy og full av spennende bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får i det alt vesentlige mine bøker fra biblioteket. Og på nettsiden deres finnes en smart funksjon som heter huskeliste. Der står det også om boka er ledig, og med en knapp å trykke på for å bestille den. På min liste står det et 50-talls bøker, men den utvides stadig.

Sjangermessig har jeg tenkt å holde samme profil som i år - veksling mellom krim (helst årgangskrim/historisk krim) og bøker med litt mer dokumentarisk innhold.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S