Jeg har allerede lest E-bøker på min IPad. Har lastet ned nettleseren "blufire reader" hvor de bøkene jeg har bestilt blir lastet ned. Jeg begynte med å laste ned 2 gratisbøker fra "Bokklubben nye bøker" og det fungerte alldeles utmerket. Har senere kjøpt noen bøker også. Det jeg har lært meg etterhvert er å benytte "leseinnstillingene". Det er best å lese med sort bakgrunn, det gir mindre refleks ( jeg synes det er mest behagelig). Og det tok faktisk litt tid før jeg forsto at det er bare å bruke " et lett bank med pekefingeren" for å skifte side. Det eneste Ipaden ikke kan brukes til er å lese ute i solskinn. Det er helt umulig p.g,a skinn fra skjermen og sollyset. Da må man ha et ordinært lesebrett.

Ipad eller lesebrett vil nok aldri erstatte vanlige bøker, ikke for meg ihvertfall. Men jeg ser fordelen med lesebrett når man skal på ferie. Bøker krever mye bagasjeplass. Et lesebrett står derfor på ønskelisten min. Jeg anbefaler deg å gå inn på bokklubben og se om de har tilbud på E-bøker. Nedlastningen tar noen sekunder og så er du igang. Lykke til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hvordan fikk du to gratis e-bok på bokklubben? Har vært innom Bokklubbens romjulssalg og fått med meg 5 bøker til NOK 269.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var da et fantastisk kjøp. Hvilke bøker kjøpte du? Gikk nedlastningen greit? Hvilken nettleser bruker du?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøpte bare bøker til ca. 50 NOK den dyreste var NOK 69 tror jeg. Har fått lesebrett og er på jakt etter billige/gratis e-bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Drømmenes land" og "De døde" av Vidar Sundstøl var et gratis E-boktilbud fra Bokklubben i forbindelse med E-boklanseringen. Etterhvert tok de litt betaling for bøkene, kr.19,- tror jeg. Du kan jo sjekke. Disse er de to første bøkene i en triologi. Den siste "Ravnene" vet jeg ikke om Bokklubben tilbyr i E-bokform enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster S