Jeg sitter igjen med samme følelse og jeg tror heller ikke denne boka handler om Jarle Klepp, men om Tore Renberg. Og kanskje er det derfor boka er skrevet i første person, - fordi at i denne boka setter forfatteren seg ikke "utenfor" handlingen på samme måte som i de tidligere bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tenker som deg.

Etter å ha lest "Dette er mine gamle dager" syntes jeg det var så rart at jeg ikke husket broren nevnt tidligere, jeg kjente ikke igjen forløpet og tidspunktet til Hardangerviddaturen samt en del andre vesentlige momenter. Jeg fikk det rett og slett ikke til å gå opp. Så jeg leste alle bøkene på nytt i sammenheng, for å se om jeg fant noen ledetråder noe sted. Men det gjorde jeg ikke. Nå har jeg nettopp lest "Dette er mine gamle dager" på nytt, og etter å ha lest de andre bøkene på rappen finner jeg ikke igjen Jarle i denne boka (slik han er i hodet mitt).

Men, men. Boka var fin i seg selv, så vel verdt å lese to ganger ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R