Den første boken jeg leste av Murakami. Jeg ble mektig fascinert, og løp med en gang i bokhandelen for å kjøpe flere Murakamibøker. Absolutt å anbefale på det varmeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Min første var After Dark, til tross for at jeg har Kafka i bokhylla. Og selvom After Dark ikke var noe å klaske rumpa i taket for, og jeg vanligvis ikke liker surrealistiske greier, bestilte jeg også The Wind-up Bird Chronicle. Jeg gleder meg vanvittig til å gå løs på Kafka på Stranden i løpet av de neste 48 timene, og selvom jeg ikke helt vet hva som venter, gleder jeg meg som en unge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest After Dark, men The Wind-up Bird Chronicle og Kafka på Stranden har jeg lest og førstnevnte likte jeg best. Jeg har også lest 1Q84 Bok 1 & 2, og gleder meg til bok 3 & 4 (tror jeg de heter). Men glem logikk når du leser Murakami og la deg surre med! Det ligger mye under overflaten i hans bøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, du sier noe der. Glem logikken og la deg surre med. Skal prøve på det. Da åpner jeg Kafka på Stranden NU :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har absolutt noe å glede deg til :) Den er vel så surrealistisk som de andre Murakamibøkene, men det er vel noe av sjarmen!

Kos deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp lukket boka. Har lyst til å begynne på nytt :) For en leseropplevelse! Og fortellerkunst. Denne kommer til å surre rundt i hodet mitt en god stund, mange løse tråder og ubesvarte spørsmål. Leste på engelsk, men skulle gjerne ha lært meg japansk bare for å lese bøkene hans på orginalspråket. Må bestille 1Q84, og The Wind-up Bird Chronicle står ulest i bokhylla. Jeg er hverken fan av fantasy eller sci-fi, men dette var en gyllen middelvei for meg. Veldig sjarmerende og vakker bok, skulle bare ønske den var lengre :) Gikk altfor fort å lese

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er lett å la seg begeistre av Murakami! Oppdaga han reint tilfeldig, og har lese nokre av han. No ser eg fram til del 3 av 1Q84.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S