Eg er godt fornøgd med lesetempoet mitt og bruker den tid som trengst på ei bok. Og i løpet av eitt år har eg altså sånn ca. lest 30 bøker.

Ingen samlemani, men det er jo alltid mange bøker som ein har lyst å lese. Og derfor lurte eg litt på kor mange bøker andre les.

Og eg blir jo veldig nysgjerrig på kor mange du les no då :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er usikker selv på hvor mange bøker jeg har lest, men jeg har jo tatt meg tid til å gå gjennom hyller og skap og registrert ca 750 titler i bokhyllen min her inne. Jeg har selvsagt ikke fått med meg alle, så kanskje jeg har lest 1000 bøker totalt. Hvis vi antar at jeg har lest mer eller mindre aktivt i 20 år av mitt voksne liv, så blir det i snitt 50 bøker i året. For tiden leser jeg ikke så mye. Kanskje i snitt 1-2 bøker i måneden. Lesing går opp og ned. Jeg var en skikkelig lesehest da jeg var rundt 15-16 år. Og så studerte jeg jo i noen år, og da ble det mye. I perioder leser jeg bare krim på flyreiser. Bøker fyller ulike behov avhengig av hvor vi er i livet. I den tida da jeg jobbet 10-12 timer i døgnet og hadde små barn ble det ikke lest mye. Bortsett fra Roald Dahl på sengekanten. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan skrive under på det ja. Blir ikkje så mykje tid til lesing med små barn. Ca.50 i året er jo meir enn Ola Nordmann les i eitt gjennomsnIttsår :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEva