Tok sin tid å verdsette denne...er kommet godt i gang nå. Fikk litt bedre tak på den da jeg kom til Renée's middag med Kakuro...etter hvert ser jeg den har kvaliteter. Som "gå-bok" fløt den litt ut i begynnelsen for meg, har sjelden vansker med konsentrasjonen da jeg har "gått bøker" i 6-7 år nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

En sjarmerende og noe filosofisk bok. Liker godt bøker som henviser til andre bøker, som denne gjorde. I tillegg så er det sjelden karakterene i de bøkene jeg leser går på do, så man setter pris på en god doscene... Og jeg lurer veldig; hva er en gå-bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv Herrer av Warwick Collins; foregår så og si i sin helhet på do : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset! Sikkert en dritbok;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De fleste bøker får jeg "inn" som lydbok på øret mens jeg går. (Til fra jobb, trening etc)...utnytter tiden..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja selvsagt lydbok ja. Dette er et helt ukjent fenomen for meg. Prøvde en gang, men syntes oppleseren leste så sakte... Dette er veldig lenge siden så kanskje jeg burde prøve igjen:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både på min iPod, og iPhone kan jeg stille lesefarten. Men den "normale" posisjonen er akkurat passe for meg. Foretrekker headsetet for iPhone for der trykker jeg bare på "mikrofontasten" for å stoppe lyden midlertidig, slipper i lommen og slå av...det hender jo man møter noen på veien, eller må konsentrere seg om noe annet, da er det lurt å stoppe lyden så man ikke går glipp av noe.. RandiA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgBjørn SturødKirsten LundLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenHarald KVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik RøkkumBjørg  FrøysaaEmil ChristiansenTine SundalLailaJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan Haugen