Denne boka overraska meg positivt. Likte historia og vekslinga mellom dei to personane.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Har slitt litt med å komme i gang med boken, synes den er litt treg, men etter tilbakemeldingene her skal jeg gi den en ny sjanse

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en nydelig bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vidunderlig fin bok som jeg koste meg med i solveggen i helgen. Damene som leste min lydbokversjon gjorde en kjempejobb. Anbefales sterkt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tok sin tid å verdsette denne...er kommet godt i gang nå. Fikk litt bedre tak på den da jeg kom til Renée's middag med Kakuro...etter hvert ser jeg den har kvaliteter. Som "gå-bok" fløt den litt ut i begynnelsen for meg, har sjelden vansker med konsentrasjonen da jeg har "gått bøker" i 6-7 år nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sjarmerende og noe filosofisk bok. Liker godt bøker som henviser til andre bøker, som denne gjorde. I tillegg så er det sjelden karakterene i de bøkene jeg leser går på do, så man setter pris på en god doscene... Og jeg lurer veldig; hva er en gå-bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv Herrer av Warwick Collins; foregår så og si i sin helhet på do : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset! Sikkert en dritbok;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De fleste bøker får jeg "inn" som lydbok på øret mens jeg går. (Til fra jobb, trening etc)...utnytter tiden..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja selvsagt lydbok ja. Dette er et helt ukjent fenomen for meg. Prøvde en gang, men syntes oppleseren leste så sakte... Dette er veldig lenge siden så kanskje jeg burde prøve igjen:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både på min iPod, og iPhone kan jeg stille lesefarten. Men den "normale" posisjonen er akkurat passe for meg. Foretrekker headsetet for iPhone for der trykker jeg bare på "mikrofontasten" for å stoppe lyden midlertidig, slipper i lommen og slå av...det hender jo man møter noen på veien, eller må konsentrere seg om noe annet, da er det lurt å stoppe lyden så man ikke går glipp av noe.. RandiA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes også at den fenget. Ble raskt interessert i begge hovedkarakterene, og ikke minst i relasjonen dem i mellom. Det er virkelig noe tiltrekkende med å følge med på hvilken fødselshjelp folk kan ha på hverandre. Slik er det gjerne utenfor bøkene også, at to sjeler, to historier krysses og at møtet/møtene setter spor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ble også begeistret over Pinnsvinets eleganse. Ikke minst på grunn av mange språklige perler. Jeg syntes karakterene var interessante, og er ikke enig i at historien er banal, som det ble sagt i en annen tråd. ( I så fall er alle historier banale :) )En elegant liten sak, som jeg gjerne anbefaler andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lytter til Pinnsvinets eleganse på engelsk (amerikansk). Veldig fin bok. Stemmene til personene passer godt til karakterene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok for bokelskere, som min kollega pleier å kalle den. Liker gode formuleringer og henvisninger. Synes også den var litt treg i begynnelsen, men når Kakuro kom ble interessen min fanget og personene utviklet seg litt. Ble overrasket over slutten, men samtidig passer den jo i bokas stil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett