Det er nesten så jeg ikke tør å skrive det, men det må bli Twilight av Stephanie Meyer.

Koste meg virkelig med bøkene og jeg ble nesten forvandlet til en fjortiss mens jeg leste de. Har i ettertid lest diverse kommentarer om dårlig språk og lignende, men mens jeg leste de ble jeg så oppslukt at jeg ikke engang la merke til det. Nå tør jeg ikke å lese de en gang til for da legger jeg helt sikkert merke til språket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg må si meg enig med deg i dette. Twilight ble min "guilty pleasure" og jeg var plutselig 14 år igjen.

I motsetning til deg satt jeg og irriterte meg over språket gjennom hele boka (og de tre neste). Elendig litteratur! Men såpass drivende historie at jeg leste videre tross de språklige manglene, noe jeg vanligvis ikke gjør ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre, da er jeg ikke alene :-)

Leste du den på norsk eller engelsk? Synes det er rart at jeg ikke la merke til språket om det var så dårlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe det er mange av oss, har jeg følelsen av ;)

Jeg leste bøkene på engelsk. Det som irriterte meg mest var den stadige gjentagelsen av de samme ordene. "She grinned" for eksempel. Det var lite variasjon i språket, og variasjon er alfa og omega for meg. Hadde ikke historien vært spennende, hadde jeg lagt boka fra meg midtveis i første del ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da får jeg bare leve med at jeg tydeligvis ikke er så opptatt av språket som jeg trodde :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest dem, men derimot Uglies-Pretties-Specials-Extras-serien, tenårings-science fiction som jeg fant omtalt her inne. Moro, selv om jeg er ca tredve år eldre enn målgruppa....så lenge man har en barnslig sjel!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn Sturød