er en stund siden jeg leste denne, så husker ikke handlingen helt konkret - men husker jeg tenkte at forfatteren må ha blitt preget av å bo i USA, for syns slutten var fryktelig hollywood-happy-ending-aktig, noe som ødela litt for meg og gjorde noe som kunne være en fin historie til noe som føltes veldig oppkonstruert mens du leste.

Likte "tusen strålende soler" av samme forfatter mye bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

For meg ødla slutten veldig mye også. Jeg elsket begynnelsen, til han giftet seg og bestemte seg for å dra tilbake, men fra han drar tilbake og alle "oppdagelsene", da synes jeg bare det går nedover... Vil ikke akkuratt kalle det hollywood-happy-ending, men nei, jeg likte ikke slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har i grunn ikke samme inntrykket.. Synes ikke det var så mye hollywood-aktig i den, men det har kanskje noe med at jeg leste den i skolesammenheng og fikk i oppgave å se på helt andre ting ved boken, som f.eks religion, kultur og samfunn etc i tillegg til forholdet mellom karaktererene.

Tusen strålende soler har jeg ikke lest ennå, men jeg skal få gjort det i løpet av året :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja kan si meg enig i det. Likte godt begge bøkene, men Tusen Strålende soler best. Kanskje mest fordi den fokuserte så mye på kvinnenes sjebne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RÅsmund ÅdnøyVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli HagelundReadninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil Stangelandsvarteper