Jeg er ikke så sikker på om jeg er enig i at de to temaene behøver å skilles: boken og om skjønnlitteratur har sin berettelse som faglitteratur. Fordi: skjønnlitteratur kan beskrive "noe" som faglitteratur ikke i samme grad kan "fange" eller sagt på en annen måte: få en til å forstå sammenhenger som en ikke like lett får fatt i gjennom faglitteratur.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I forbindelse med diskusjonen om denne boken, startet jeg diskusjonstråden: " skjønnlitterære bøker som et nyttig supplement til faglitteratur". Den fikk stor oppslutning og resulterte i mange og flotte bidrag til debatten. Den bør du lete opp. En svært interessant og lærerik diskusjonstråd. ( ligger under "litt av hvert" og du må se tilbake til 27/10 d.å.).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergTheaSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina G