Jeg begynte å lese denne fordi forfatteren selv virker som en både interessant og mildt sagt noe spesiell fyr. Plottet er det klassisk temaet over det lukkede roms mysterium, her utvidet til den lukkede bygårds mysterium. Jeg leste hele, men irriterte meg stadig mer over språket, som man i 1968 gjerne hørte på radio og NRK, men folk snakka da vel ikke sånn vanligvis? Språket overskygga dessverre for min del handlinga innimellom. -Og at ei vaktmesterkone på Torshov i 1968 var en slags "gangvakt" som man ser i gamle franske filmer, dét får jeg slett ikke til å stemme.
Etterforskeren "K2" selv mangler ethvert snev av personlighet, og jeg synes det er rart at et mord på en såpass høyt profilert person bare skal etterforskes av én mann. På tross av alt dette synes jeg boka var lesverdig og spennende på sitt vis, selv om jeg ønska meg mer kjøtt på enkelte av ledetrådene. Nå har jeg gått i gang med den neste boka hans, Satellittmenneskene og forventer muligens mer enn den kan innfri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen