Overraska over at jeg likte den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvorfor så overrasket? Jeg synes også boka var fin. Men "Verdensmestrene" (samme forfatter) er enda bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Wonderboy er en spennende og morsom bok, som gir oss innblikk i en verden vi ellers får et innblikk i, i magasin delen av DN.

Jeg synes ikke "Verdensmestrene" levde helt opp til samme nivå. Har dog kun lest 70 sider, men synes ikke historien er like underholdene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er sikkert mange som er enig med deg i dette. Da "Wonderboy" kom ut i 2003, fikk den en riktig god mottakelse (langt bedre enn den blandede mottakelsen som har blitt "Verdensmestrene" til del). Kanskje var det, som du antyder, fordi dette var et miljø som få andre skjønnlitterære forfattere hadde skrevet om. Likevel foretrekker jeg den siste fordi jeg synes menneskeskildringene her går litt dypere. Særlig bet jeg merke i forholdet mellom Lars og Hauk og måten dette kameratskapet utviklet seg på. Dette og også "bekjentskapet" av de andre ungdommene gir meg lyst til å lese de neste to bøkene når de en gang kommer ut. Jeg var også litt tvilende i begynnelsen av "Verdensmestrene". Beskrivelsen av denne advokatfamilien og omgangsformene der virket liksom litt for utrolig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenkte den var fra et miljø jeg ikke var så interessert i, men likte måtenn den var skrevet på:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tar " Verdensmestrene" med meg... Prøve den og. Takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, tar med meg den andre tittelen g skal lese den og...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Terje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. FurbergLillevi