Hvorfor det? Den er da veldig, veldig forskjellig fra Frank McCourt, for å si det mildt....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hmm, jeg leser deg som litt konfronterende, men jeg skal prøve å legge godvilja til og svare deg.
Engelen på syvende trinn har jeg ikke lest, jeg anbefalte "Hester" på utifra profilen: en 70 år gammel far som ikke liker krim. Men det virker som "Hester" og "Engelen" har endel til felles alikevel. De er begge sentrert rundt familieforhold, trøblete/turbulent forhold til en far og "Engelen" er lagt til 30-40 tallet, "Hester" er tar utgangspunkt i ting som skjedde under krigen.
Er det greit for deg da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er greit for meg :) Jeg har lest begge, og liker begge - så det kan vel faren på søtti også gjøre. Men "Engelen..." er en bok med masse handling, mens "Ut å stjæle hester" er mer innadvendt og "treg" og poetisk... Det var bare det at jeg syntes de var kjempeforskjellige, og de befinner seg langt unna hverandre på min like-skala. Petterson er nok i ytterkanten av det jeg liker, mens McCourt er nærmere blinken, hvis du skjønner. Konfronterende var et pent ord, av og til er jeg nok litt kverulant...sukk....en karakterbrist! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg må si at jeg synes MiaMs spørsmål var betimelig, eller sagt på en annen måte: jeg var nysgjerrig på hvorfor akkurat den (Per Ps bok altså) var det opplagte valget... Men men, siden du ikke har lest "Engelen...", så er du unnskyldt...he he.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen