"Stalker" er en utmerket film, og "Piknik i veikanten" er en fremragende science fiction-roman. Det må dog bemerkes at filmen kun er løselig basert på boken. Boken er forøvrig ikke engelskspråklig. Brødrene Strugatskij var russere og skrev på russisk, og romanen foreligger på norsk i boken "Kontakt med verdensrommet".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var ei høveleg utfylling. Eg kjenner ikkje til boka, som eg antyda over. Mitt poeng kan for øvrig presiserast, og det er at eg synest det er trist hvis det er slik at mange vurderer ein film som ein slags «versjon» av den romanen, novella, teaterstykket eller kva det no måtte vera som den er basert på (eller om det er lauseleg eller tett basert, kva no det måtte bety). Ein film er ein film, og sånn er det med det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria