Jeg syntes for en gangs skyld at filmen faktisk var bedre enn boka (som jeg har prøvd veldig hardt men ikke klarer å like) og skulle gjerne ha sett en oppfølger! Men som du sier, det kommer nok ikke til å skje..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg syns Percy Jackson bøkene er kjempebra, og bortsett fra det at de endret skurken var filmen det og. Men selvfølgelig, man kan jo ikke tvinge seg til å like noe. "The Notebook" var en bok jeg hadde høye forventninger til etter å ha sett filmen, men den var rett og slett skuffende... Alle har vel et unntak som bekrefter regelen (selv om, jeg har aldri skjønt det ordtaket. hvordan kan et unntak bekrefte en regel??)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.